Watermelon and salmon ceviche stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
  • 20 g red onion
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 2 tsp avocado oil
  • 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (opcional)

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
209 kJ / 49.7 kcal
Proteína
3.2 g
Carbohidratos
2.8 g
Grasa
2.8 g
Grasas saturadas
0.6 g
Fibra
0.5 g
Sodio
30.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas