Dispositivos y accesorios
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Prep. 40min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
698.1 mg
Proteína
34.7 g
Calorías
1895.3 kJ /
453 kcal
Grasa
23 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
8.5 g
Carbohidratos
21.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Scotch Broth
1 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min