Versiones compatibles
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Proteína
- 39.2 g
- Carbohidratos
- 18.2 g
- Grasa
- 108.1 g
- Grasas saturadas
- 25.8 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 5239.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Smashed pea and bean dip
30 Min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Sabayon
15 Min
Magic potion
1h 5min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min