Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 large whole green prawns
- 20 g peanut oil
- 10 g sesame oil
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 100 g celery (approx. 2 stalks), cut into pieces
- 50 g fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, trimmed, white part only, cut into pieces
- 30 g tomato paste
- 4 lemon myrtle leaves or 1 tsp dried lemon myrtle
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 12 sprigs fresh coriander, roots only (approx. 25 g) and leaves set aside
- 15 g fresh basil leaves
- 1000 g liquid fish stock (see Tips)
- 25 g fish sauce (see Tips)
- 50 g palm sugar
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tbsp water
- 4 fresh scallops, in half shells
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1635.1 kJ / 389.3 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasas saturadas
- 14.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1529.7 mg
Recetas alternativas
Hearty seafood chowder
1h
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Hearty seafood chowder
45 min
Fish stock
35 min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Pears in red wine
3sa 20 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min