Dispositivos y accesorios
Leek quiche
Prep. 20min
Total 1h 20min
8 portions
Ingredientes
Pie crust
-
blanched almonds100 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats200 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water125 g
Leek filling
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)2
-
raw cashews100 g
-
filtered water150 g
-
salt2 tsp
-
cornflour40 g
-
silken tofu cut into pieces300 g
-
paprika1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.8 g
Calorías
1623.4 kJ /
386.5 kcal
Grasa
24.4 g
Fibra
8.6 g
Carbohidratos
25.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian quiche
1h 55min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Lentil curry (dahl)
30min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Vegetable pilaf
1h
Tofu scramble
25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Pulse and pumpkin curry
30min