Versiones compatibles
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 8.3 g
- Grasas saturadas
- 1.9 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 198.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Fresh fennel salad
10min
Curried cauliflower salad
40 min
Jewelled quinoa salad
1sa 35 dk
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Miso coleslaw
20min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h