Dispositivos y accesorios
Vegan gravy
Prep. 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 portions
Proteína
6.8 g
Calorías
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
12.8 g
Carbohidratos
42.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan butter
8h 5min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tempeh bolognaise
30min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Yasai miso ramen
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan custard
15min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Plant-based parmesan
5min
Tofu scramble
25min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min