Dispositivos y accesorios
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Prep. 30min
Total 27h 35min
8 portions
Ingredientes
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
157.9 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1540 kJ /
366 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
6.7 g
Carbohidratos
55.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Calendar favourites
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Chocolate mousse soufflés
55min
Chai tea
15min
Lemon meringue pie
3h
Béarnaise sauce
10min
Polenta
25min
Berry mousse
5h
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min
Sabayon
15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Cheese soufflés
30min