![Apple ginger cake with salted caramel sauce Apple ginger cake with salted caramel sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F56BFC6C-2A3D-4C9B-9D3E-36B6BB041C0B/Derivates/ce920d3a-a9aa-4ea1-8c2e-3c0d54213a5d.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour, plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1454.3 kJ / 346.3 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ginger bundt cake
1hod.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Lime sour cream bundt cake
50min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Chocolate spelt biscuits
5sa 10 dk
Chocolate and pear cake
1h 30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple cinnamon muffins
40 min