Dispositivos y accesorios
Apple ginger cake with salted caramel sauce
Prep. 15min
Total 1h 30min
18 slices
Ingredientes
Apple purée
-
red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)500 g
Cake
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing (see Tips)180 g
-
spelt flour plus extra for dusting400 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
eggs3
-
coconut sugar (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground cloves2 tsp
Salted caramel sauce
-
salted butter120 g
-
double cream (see Tips)150 g
-
coconut sugar (see Tips)100 g
-
salt¼ - ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
5.7 g
Calorías
1454.3 kJ /
346.3 kcal
Grasa
21 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wholefood child
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cherry clafoutis
1h 5min
Moroccan bundt
1h 20min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Apple sponge pudding
1h 20min
Apple tart
1h
Peach and plum upside-down cake
50min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Apple tea cakes
1h 10min
Fruit and nut muffins
30min
Apple and date cake
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Apple cinnamon muffins
40min