![Gluten free Mediterranean bread Gluten free Mediterranean bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F8A8149-E9EF-4D38-A80C-D00CDB66C12D/Derivates/D6A912E5-5271-4569-8971-C993A7310A3D.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 5.5 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 409.7 mg
Recetas alternativas
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free pizza base
35min
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Gluten free flour mix
10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h