![Mini vegan fruit cakes Mini vegan fruit cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4f7231b173b3407c28f15cb8a41b4b8a/Derivates/865c1fef82a6353e6559c97aefed1718512947aa.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 560 g mixed dried fruit
- 300 g brandy, plus extra for feeding (see Tips)
- 200 g vegan butter, plus extra for greasing (see Tips)
- 30 g boiling water
- 3 tsp flaxmeal (see Tips)
- 160 g coconut sugar
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 tbsp apple sauce
- 3 tsp apple cider vinegar
- 160 g wholemeal plain flour
- 80 g slivered almonds
- 120 g glacé cherries, cut into quarters
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp mixed spice
- 2 pinches sea salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1308 kJ / 311.4 kcal
- Proteína
- 3.4 g
- Carbohidratos
- 46.9 g
- Grasa
- 8.2 g
- Fibra
- 4 g
Recetas alternativas
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Banana bread with chai crème fraîche
1 Std. 35 Min
Tomato ketchup
1h 10min
Creamy Dairy-free Custard
20 Min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 min
Pink Waffles with Fruit
30 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Melon Granita
4 Std.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30 min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min