Dispositivos y accesorios
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Prep. 15h
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
160 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
895.4 kJ /
214 kcal
Grasa
3.7 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
41.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hot cross buns
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan 'pulled pork'
20min
Vegetarian sausage rolls
40min
Silverbeet dahl
8h 40min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Breakfast sausages
1h 5min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Wholemeal crumpets
1h 40min