Dispositivos y accesorios
Pickled vegetables
Prep. 20min
Total 745h
910 g
Ingredientes
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 910 g
Sodio
2179.3 mg
Proteína
14.6 g
Calorías
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Grasa
3.5 g
Fibra
18.8 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
80.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Cooked mayonnaise
5min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Jalapeño honey butter
15min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Baked artichoke dip
35min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h