Dispositivos y accesorios
Goat's cheese
Prep. 30min
Total 18h
240 g
Ingredientes
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 240 g
Sodio
943.9 mg
Proteína
36.5 g
Calorías
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Grasa
41.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
27.1 g
Carbohidratos
50.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Cheese
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Homemade ricotta
1h 15min
Tomato ketchup
1h 25min
Quince paste
4h 10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Marinated feta cheese
170h
Haloumi
5h
Coconut milk
5min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Dukkah
25min