Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Baklava crust
- 100 g unsalted butter, plus extra to grease
- ¼ cinnamon quill
- 40 g raw sugar
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g walnuts
- 10 sheets filo pastry, covered with a damp tea towel
Filling
- 500 g cream cheese, room temperature
- 80 g honey
- 2 eggs
- 100 g Greek yoghurt
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tsp orange blossom water
Syrup
- 50 g raw sugar
- 70 g honey
- ½ cinnamon quill
- 2 pieces lemon peel, no white pith
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g water
To serve
- 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped, to decorate
- edible flowers, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1747.4 kJ / 417.6 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 32.5 g
- Grasa
- 30 g
- Grasas saturadas
- 13.5 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 247.5 mg
Recetas alternativas
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2u. 20min
Croissants
16 godz.
Horror punch
20min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 godz. 50 min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Molten chocolate cake
45min