Vegetable trimming stock
TM6 TM5

Vegetable trimming stock

5.0 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1500 g water
  • 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
  • 1 onion, unpeeled, cut into halves
  • 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
  • 2 fresh bay leaves (see Tips)
  • 4 allspice berries, whole
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
  • 2 tsp sea salt, plus extra to taste

Inf. nutricional
por 1400 g
Calorías
1703.3 kJ / 407.1 kcal
Proteína
19.3 g
Carbohidratos
80.6 g
Grasa
3.5 g
Grasas saturadas
0.8 g
Fibra
22.6 g
Sodio
4072.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas