Dispositivos y accesorios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Prep. 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Calorías
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Grasa
44 g
Fibra
24.4 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
58.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips & savoury spreads
52 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
VEGEMITE® pasta
30min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Quince tart
1h 10min
Falafel
25h 30min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Lebanese-style hommus
13h 15min