Dispositivos y accesorios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Prep. 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Calorías
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Grasa
44 g
Fibra
24.4 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
58.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips & savoury spreads
52 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple strudel
1h 20min
Green Goddess Salad
10min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Black tahini
20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Greek cabbage salad
5min
Agedashi tofu
30min
Community fave brown rice salad
55min