![Ricotta dumplings with napoli sauce Ricotta dumplings with napoli sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9239E05-72B3-4EA2-BA6A-6EF07CB7BF96/Derivates/4603088D-F0C1-446D-81E2-50E8045B7905.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta cheese
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
Dumplings
- 100 g bread, stale or frozen, cut into pieces
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 tsp sea salt
- olive oil, for greasing
Napoli sauce
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 pinch ground black pepper
- Parmesan cheese, grated to serve
- fresh basil, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2419 kJ / 576 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 29.6 g
- Grasas saturadas
- 14.3 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 1904.7 mg
Recetas alternativas
Fresh pasta dough
1 godz.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Tuna empanadas
2 godz.
Gnocchi
1h 40min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 min
Saffron arancini
25h 25min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Risotto verde
45 min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.