
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil drained
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 435.4 kcal / 1828.4 kJ
- Proteína
- 13.1 g
- Grasa
- 29.4 g
- Carbohidratos
- 28.7 g
- Fibra
- 0.9 g
- Grasas saturadas
- 10.9 g
- Sodio
- 1178.9 mg
Recetas alternativas
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spring frittata
1h 15min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Ratatouille
40min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min