Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 28.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasas saturadas
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 1178.9 mg
Recetas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min