Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick puff pastry
- 300 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 140 g chilled water
Broccoli mustard pasties
- 180 g cheddar cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 150 g mozzarella cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 100 g swede, peeled and cut into quarters
- 20 g olive oil
- 1 tsp English mustard, plus extra to serve
- 2 tsp Dijon mustard, plus extra to serve
- 300 g broccoli, broken into florets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 egg, lightly beaten
- 3 tsp poppy seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3275.5 kJ / 779.8 kcal
- Proteína
- 22.2 g
- Carbohidratos
- 38.4 g
- Grasa
- 59.3 g
- Grasas saturadas
- 36.3 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 649.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian sausage rolls
40min
Filo spinach slice
55 Min
Pumpkin tart
2h 15min
Lentil bolognese
30min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min