Dispositivos y accesorios
Rosemary and thyme polenta chips
Prep. 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
162.6 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
5.9 g
Carbohidratos
40.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ricotta gnocchi
2h
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Polenta
25min
Gnocchi
1h 40min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Chunky basil pesto dip
10min