Pan-fried pork buns
TM6 TM5

Pan-fried pork buns

4.7 (18 valoraciones )

Ingredientes

Pork filling

  • 400 g pork mince
  • 1 tsp sea salt
  • 15 g sugar
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 15 g soy sauce
  • 50 g water

Dough

  • 250 g water
  • 15 g sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp vegetable oil

Frying the buns

  • 2 tbsp vegetable oil
  • water, to cook
  • 1 tsp black sesame seeds
  • 2 spring onions/shallots, thinly sliced

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
640.4 kJ / 153.2 kcal
Proteína
6.8 g
Carbohidratos
20.5 g
Grasa
4.6 g
Grasas saturadas
12.4 g
Fibra
0.6 g
Sodio
124 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas