Jiao zi (Chinese dumplings)
TM6 TM5 TM31

Jiao zi (Chinese dumplings)

4.8 (268 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
  • 40 g celery, cut into pieces
  • 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 1 ½ tsp salt
  • 250 g mince (pork, chicken or beef)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp light soy sauce
  • ½ tsp ground white pepper
  • 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
  • water
  • 600 g water

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
148.6 kJ / 35.4 kcal
Proteína
2.1 g
Carbohidratos
2.7 g
Grasa
1.7 g
Grasas saturadas
0.4 g
Fibra
0.2 g
Sodio
177.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas