Dispositivos y accesorios
Korean fried chicken
Prep. 40min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken winglets1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
rice wine vinegar60 g
-
light brown sugar50 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
dark soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions/shallots thinly sliced, to garnish2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1674.9 mg
Proteína
43.7 g
Calorías
3819.9 kJ /
909.5 kcal
Grasa
63.5 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
15.7 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
BBQ chicken pizza
1h 30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Wonton soup (pork)
45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Thai beef salad
1h 15min
Pad kra pow
45min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min