Pork and prawn dumplings
TM6 TM5 TM31

Pork and prawn dumplings

4.6 (50 valoraciones )

Ingredientes

Dumpling wrappers

  • 75 g plain flour
  • 1 egg yolk
  • 25 g water
  • 1 - 2 pinches salt

Pork and prawn filling

  • 80 g peeled raw prawns
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 100 g pork mince
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tsp Chinese cooking wine
  • 2 tsp light soy sauce
  • 1 - 2 pinches white pepper
  • ¼ tsp cornflour, plus extra for dusting

Assembly

  • 500 g water, plus extra for brushing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
213 kJ / 50.7 kcal
Proteína
3.9 g
Carbohidratos
5 g
Grasa
1.8 g
Grasas saturadas
0.5 g
Fibra
0.2 g
Sodio
112.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas