Dispositivos y accesorios
Pork and prawn dumplings
Prep. 40min
Total 55min
12 portions
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
112.6 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
213 kJ /
50.7 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dinner for two
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cha gio (spring rolls)
55min
Wonton soup
1h
Chicken stock paste
45min
Fresh pasta dough
1h
Wonton soup (pork)
45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Fragrant pipis
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h