![Sous vide chicken liver pâté (TM6) Sous vide chicken liver pâté (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df32a482-a168-4a56-8003-7bbeebdde6f6/Derivates/40d7d126-78c8-44bc-b3b6-2593f2d4ea6f.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Inf. nutricional
- por 575 g
- Calorías
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Proteína
- 104.1 g
- Carbohidratos
- 34.1 g
- Grasa
- 209.7 g
- Grasas saturadas
- 111.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 1187 mg
Recetas alternativas
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4sa 25 dk
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Smoked trout pâté
3h 15min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Everyday gourmet butter
35 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Smoked salmon mousse
5 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min