Dispositivos y accesorios
Turkey roulade with peaches and apricots
Prep. 40min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2165 mg
Proteína
52 g
Calorías
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Grasa
27.6 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
8.6 g
Carbohidratos
17.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Tuscan bean soup
30 min
Coconut Butter
5 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min
Rye loaf
40 min
Keto sweet pastry
1 godz.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min