Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 4.9 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 457.9 mg
Recetas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1sa 55 dk
Wasabi mayonnaise
10 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Seafood and corn chowder
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2sa 40 dk
Hunters' stew
1h
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min