Dispositivos y accesorios
Smoked Indian-spiced quail
Prep. 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401.1 mg
Proteína
70.2 g
Calorías
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Grasa
64.3 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
6.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Ninguna valoración
Sangria
Ninguna valoración
Baked cheesecake
2h 55min
Quince tart
1h 10min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Traditional crème brûlée
25h
Crème caramels
7h 45min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Bourbon pork ribs
5h 50min