Dispositivos y accesorios
Smoked Indian-spiced quail
Prep. 35min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401.1 mg
Proteína
70.2 g
Calorías
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Grasa
64.3 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
6.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Cheesecakes in jars
4h
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Wholemeal pide
1h 35min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pilau rice
30min
Tandoori chicken
1h 35min
Sambal Tumis
1h 10min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min