Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 40 g unsalted butter
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp cornflour
- 6 - 10 button mushrooms, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm) (opcional)
- 200 g Guinness®
- 1 tbsp fish sauce (opcional)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2640.2 kJ / 628.6 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 47.9 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 1261.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef stroganoff
35min
Aussie meat pies
2 godz.
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Beef and beer pie
1h 40 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min