Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 4.3 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasas saturadas
- 1.8 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 70 mg
Recetas alternativas
Sautéed prawns
15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide scrambled eggs
35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min