Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
Recetas alternativas
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1u. 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min