Dispositivos y accesorios
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
Prep. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
154.5 mg
Proteína
42.9 g
Calorías
985.2 kJ /
234.6 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min