Dispositivos y accesorios
Poached eggs with blade cover
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
371.9 kJ /
88.9 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Browned beef mince
20min
Bacon with chicken strips
15min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30min
Hollandaise
15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Mashed potatoes for two
30min