Dispositivos y accesorios
Poached eggs with blade cover
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
371.9 kJ /
88.9 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
French onion dip
45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Browned pork mince
20min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Mushroom risotto
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Poached eggs using blade cover
30min
Mashed potatoes for two
30min
Fruity dream
10min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min