Dispositivos y accesorios
Poached eggs with blade cover
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
371.9 kJ /
88.9 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Hollandaise
15min
Caramelised red onion chutney
24h
Poached eggs using blade cover
30min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed chicken strips
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Mushroom risotto
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Mashed potatoes for two
30min