![Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
o bien fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 22.5 g
- Grasas saturadas
- 5.7 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 625.4 mg
Recetas alternativas
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Steak au Poivre
20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min