Dispositivos y accesorios
Sous-vide Teriyaki Salmon
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
95 mg
Proteína
33 g
Calorías
1650 kJ /
394 kcal
Grasa
26 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Browned Pork Strips
15min
Browned Pork Cubes
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Sous-Vide Salmon
1h
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h