Versiones compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Wellington
- 10 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 500 - 700 g beef fillet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 120 g Madeira wine, dry or sweet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 360 g puff pastry, ready-made (see tip)
Assembly
- 1 egg, beaten
Carrots, Mash and Gravy
- 500 g water
- 600 g carrots, sliced (5 mm)
- 350 g milk
- 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Proteína
- 51 g
- Carbohidratos
- 89 g
- Grasa
- 50 g
- Fibra
- 14.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Bolognese Sauce
1h 15min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Vanilla Ice Cream
12h
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 Std. 45 Min
Peppercorn Sauce
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min