Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2011 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 33 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Steamed Salmon Parcels
55 Min