Dispositivos y accesorios
Chorizo and prawns a la Sidra
Prep. 20min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
972.2 mg
Proteína
18 g
Calorías
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
4.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Citrus margarita
10min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Prawn and saffron risotto
30min
Prawn noodle curry
10min
Peppercorn sauce
20min
Prawn saganaki with feta
35min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Garlic prawns
25min