Dispositivos y accesorios
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Prep. 20min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Duck
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
long red chilli (opcional) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breasts, skin on2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
Asian greens cut into pieces100 g
-
broccolini cut into thirds50 g
-
honey2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1058.3 mg
Proteína
37.4 g
Calorías
1525.8 kJ /
364.7 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn stir-fry
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Curry lamb cutlets
1h
Prawn and chicken laksa
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min