Linguine with lemon and prosciutto
TM6 TM5

Linguine with lemon and prosciutto

4.4 (85 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1200 g boiling water
  • 300 g linguine pasta
  • 1 tsp salt
  • 2 garlic cloves
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 tbsp pickled capers
  • 1 lemon, zested and juiced
  • 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
  • 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
  • ground black pepper, to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2872 kJ / 683.8 kcal
Proteína
28.8 g
Carbohidratos
55.8 g
Grasa
37.3 g
Grasas saturadas
22.3 g
Fibra
5 g
Sodio
1452.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas