Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon feta
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 200 g Danish feta, cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper
Beef
- 5 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground paprika
- 2 tbsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp salt, to taste
- 50 g tomato paste
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1000 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3095.2 kJ / 736.8 kcal
- Proteína
- 67.8 g
- Carbohidratos
- 17.2 g
- Grasa
- 43 g
- Grasas saturadas
- 11.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 864.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Easy satay chicken
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken in yoghurt
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40 Min
Creamy coconut chicken curry
30min
Creamy beef curry
1hod. 15min
Paprika chicken with sour cream sauce
1hod. 15min
Beef ragu
1h 25min