Dispositivos y accesorios
Sweetcorn and black rice salad
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
light olive oil80 g
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
apple cider vinegar30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Black rice salad
-
black rice (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
cinnamon quills2
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pods crushed5
-
sweet corn cobs husk removed2
-
red onion cut into thin slices20 - 40 g
-
pecan nuts100 g
-
orange peeled and segmented1
-
pomegranate cut into quarters and arils removed (see Tips)1
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces5 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into pieces5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces10 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
147.5 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
3152.3 kJ /
750.5 kcal
Grasa
41.7 g
Fibra
17.1 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
73.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Miso coleslaw
20 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Asian cucumber salad
10 min
Satay noodle salad
35 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Cypriot grain salad
45 min