Dispositivos y accesorios
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Prep. 10min
Total 10min
8 portions
Ingredientes
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
198.5 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
693.1 kJ /
165 kcal
Grasa
8.3 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
16.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Beetroot salad
10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Colourful quinoa salad
40 Min