Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)
- 50 g mozzarella cheese, cut into pieces
- 100 g tasty cheese, cut into pieces
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 600 g fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices
- 1 tsp salt
- 30 g Port (fortified wine)
- 4 eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1454.7 kJ / 346.4 kcal
- Proteína
- 15.8 g
- Carbohidratos
- 14.8 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasas saturadas
- 10.9 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 685.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Mushroom croustade
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom stroganoff
20min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1sa 5 dk
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min