Dispositivos y accesorios
Silverbeet dahl
Prep. 15min
Total 8h 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried yellow split peas300 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
ghee45 g
-
brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
fresh curry leaves10
-
cardamom pods crushed2
-
tandoori paste (see Tips)110 g
-
garam masala (see Tips)½ tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded1 bunch
-
salt to taste
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
cooked rice (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1455.4 mg
Proteína
24.4 g
Calorías
2399.8 kJ /
571.4 kcal
Grasa
15.8 g
Fibra
17.1 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
73.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegetarian chilli
35 Min
Palak paneer
45 Min
Rendang curry
30 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Savoury semolina
15 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min