Dispositivos y accesorios
Pâtè with Riesling
Prep. 15min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
353.9 mg
Proteína
7.4 g
Calorías
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Grasa
26.4 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
16.6 g
Carbohidratos
0.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Mayonnaise
5 min
Zucchini soup
25 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Chicken Liver Pate
25 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min