Dispositivos y accesorios
Stone fruit galettes
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
146.8 mg
Proteína
8.6 g
Calorías
1398.8 kJ /
333 kcal
Grasa
21.6 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
9.5 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Mushroom pâté
1h 15min
Apricot Jam
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Quince Tart
1h 10min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Traditional hommus
25h 5min