Dispositivos y accesorios
Stone fruit galettes
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
146.8 mg
Proteína
8.6 g
Calorías
1398.8 kJ /
333 kcal
Grasa
21.6 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
9.5 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Far Breton with prunes
2h
Almond biscotti
1h 10min
Almond and pear tart
40min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Almond tuiles
30min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Peach and plum upside-down cake
50min
Brioche fruit tarts
4h
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h