Dispositivos y accesorios
Raspberry cloud
Prep. 35min
Total 12h 5min
20 portions
Ingredientes
Meringue
-
egg whites (approx. 120 g)4
-
cream of tartar1 pinch
-
icing sugar (see Tips)150 g
-
salt1 pinch
-
cornflour2 tsp
-
flaked almonds for sprinkling
Raspberry jelly
-
gelatine leaves (titanium)12
-
cold water for soaking
-
cranberry juice1000 g
-
caster sugar80 g
-
frozen raspberries (see Tips)500 g
Sponge cake
-
butter for greasing
-
egg whites, room temperature2
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
cream of tartar½ tsp
-
cornflour40 g
-
plain flour (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
hot water20 g
Mascarpone cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
101.4 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
1168.8 kJ /
279.3 kcal
Grasa
16.3 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
9.5 g
Carbohidratos
30.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest cake
5h
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Brunch bread
1h 15min
Pogača (bread)
3h
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Haupia Pie
3h
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Black forest pudding
1h 15min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min