Dispositivos y accesorios
Hazelnut meringue roulade
Prep. 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Grasa
32.5 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
45.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Crème brûlée
7h
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Gin and lime pie
3h 10min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h