Dispositivos y accesorios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Prep. 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 335 g
Sodio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Calorías
4435 kJ /
1060 kcal
Grasa
99 g
Fibra
21.3 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wholefood child
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Toddler friendly granola bars (12 months)
30min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Leek quiche
1h 20min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan moussaka
1h 50min
Cashew pouring cream
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Red lentil cauliflower dahl
35min